Madrid Airport hotels // beste prijs voor de beste hotels

Er zijn een aantal hotels bij Madrid Airport die het overwegen zeker waard zijn.

Hetzelfde geldt voor hotels in de stad Madrid. Omdat we natuurlijk niet elk hotel op deze pagina kunnen zetten hebben wij de 7 beste hotels op een rijtje gezet. De 4 beste hotels in de buurt van Madrid Airport en de 3 beste hotels in de stad Madrid. De zogeheten Madrid Airport hotels staan hieronder, het cijfer is gebaseerd op de waarderingen van de hotel vergelijkingswebsites booking.com.

Madrid Airport hotels

Een van de beste Madrid Airport hotels is zonder twijfel Hotel Maydrit. Het hotel is niet het dichtstbij (4 kilometer afstand), maar uit de meer dan 3500 waarderingen scoort het hotel wel het beste met een 8,8. Het hotel biedt een gratis pendeldienst aan naar Madrid Airport en ook naar de handelsbeurs IFEMA. 100 meter verderop ligt een metrostation waar je alsnog de stad kunt induiken. In minder dan een half uur ben je al midden in het centrum van de Spaanse hoofdstad. Op 500 meter afstand ligt een stadspark waar je lekker tot rust kan komen, als dat al niet lukt op de geluidsdichte kamer met flatscreen TV. Een fitnessruimte en spa dat 200 meter verder ligt is voor een paar euro toegankelijk voor gasten van het hotel. Een afbeelding van dit hotel is hieronder toegevoegd.

Op minder dan 2 kilometer afstand van de luchthaven van Madrid staat het täCH Madrid Airport. Dit designhotel is werkelijk prachtig; overal houten vloeren en een mooie flatscreen TV op iedere kamer. Er is ook een gratis pendeldienst naar de luchthaven, handig voor als je opgehaald moet worden. Verder is er gratis vervoer beschikbaar naar de handelsbeurs IFEMA. WiFi is gratis in het hele hotel en een gratis ontbijt is inbegrepen. Mocht je de stad willen verkennen dan kan dit ook: op minder dan 500 meter afstand ligt het metrostation Barajas, waarmee je met het openbaar vervoer de stad in kunt duiken. De WiFi is gratis en uit meer dan 2500 waarderingen komt een prima cijfer: een 8,7.

Het Clement Barajas hotel is een van de andere top Madrid Airport hotels. Op circa anderhalve kilometer afstand van vliegveld Madrid-Barajas staat dit gebouw met gratis WiFi, satelliettelevisie, houten vloeren en een heel moderne badkamer. Beneden is een televisie waar ’s avonds sportwedstrijden te bekijken zijn. Mocht je hier voor zaken zijn: er is een gratis pendeldienst van en naar het vliegveld van Madrid. Ook is er een gratis pendeldienst naar het beursterrein IFEMA. Met metrostation Barajas om de hoek ben je in een half uurtje in het centrum van de stad. Dit Madrid Airport hotel heeft ook meer dan 2500 waarderingen: een 8,6.

Axor Barajas is een modern hotel dat iets verder weg ligt van Madrid Airport maar ook op een verwaarloosbare afstand: minder dan 4 kilometer. Er is wel een gratis 24 uurs pendeldienst van en naar het vliegveld beschikbaar. Gratis WiFi, moderne kamers en verder niets te klagen over dit hotel! Er is een Wii-kamer in het hotel. Uit meer dan 1500 waarderingen scoort dit airport hotel prima: een 8,6.

Beste hotels in de stad Madrid

Aangezien er zo ontzettend veel hotels in de stad Madrid zijn, hebben wij de top 3 op een rijtje gezet. Dit is dus een top 3 van hotels in Madrid gebaseerd op de waarderingen van andere gebruikers van onze partner booking.com.

Hostal Central Palace Madrid ligt letterlijk in het centrum van Madrid. Gratis WiFi en een 24 uurs receptie zijn een van de goede dingen van dit hotel. Vanuit de klassiek ingerichte kamers hebben sommige kamers een prima uitzicht op het koninklijk paleis, de locatie is dus echt ideaal! Ook het feit dat een metrostation op amper 200 meter afstand ligt draagt bij aan de ideale ligging. Uit meer dan 500 waarderingen scoort dit hotel een 9,6!

Een net zo goed hotel midden in het centrum van Madrid (het ligt iets meer naar het oosten) is Hostal Go Inn Madrid. Op nog minder dan 300 meter van metrostation Puerta del Sol ligt dit prachtige hotel. 24 uurs receptie en gratis WiFi biedt dit hotel natuurlijk ook. De belangrijke Madrileense bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hotel, het scoort dan ook uit meer dan 1000 waarderingen een 9,6.

Hostal Main Street Madrid scoort bijna net zo goed als de vorige twee hotels. Op 1 minuut loopafstand bevindt zich een metrostation en de locatie is net zo ideaal als de twee bovenstaande hotels. De 24 uurs receptie en gratis WiFi, moderne kamers, en de centrale ligging (de belangrijkste bezienswaardigheden in Madrid zijn te voet bereikbaar) zorgen ervoor dat meer dan 1250 mensen het hotel gemiddeld een 9,5 geven. Een afbeelding van een kamer uit dit hotel is hierboven toegevoegd.